GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #175 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #175 (14) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #175 (Mart 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Mobilnost vs. performanse
Miloš Stamenković
Kada dođe vreme za novi računar, najpre treba razmisliti o veličini kutije u koju će on biti smešten. Imali ste desktop, sada svi govore da treba preći na notebook, a onda poželite da napravite još jedan korak i kupite netbook... Koji je pravi za vas?
preview
Bojan Stanojević
Posle dužeg čekanja, cene monitora sa LED pozadinskim osvetljenjem spustile su se toliko da se LED više ne može smatrati luksuzom, već direktnom konkurencijom konvencionalnoj CCFL tehnologiji. U velikom pregledu tržišta uporedili smo monitore obe vrste i zaključili da i jedna i druga imaju svoje adute. Takođe smo zaključili da neke druge stvari ostaju luksuz...
preview
Bojan Stanojević
Prenosivi računari visoke klase sa 3D prikazom su novi hit. HP-ov takmičar u ovoj klasi zove se Envy 17 - pogledajmo šta on može, u saradnji sa automatskim naočarima...
nopreview
GPU strana čipseta
Miloš Stamenković
GPU se polako ustalio u jezgru sistema, a odnedavno i u jezgru procesora. Da li Sandy Bridge generacija procesora konačno donosi integrisanu grafiku po meri korisnika?
nopreview
Kuća na klik
Mladen Mijatović
Automatizacija naših domova i svakodnevnog okruženja je aktuelna tema, o kojoj smo pisali u više navrata. Predstavljamo kompletno rešenje za Home Automation firme Vucomm, zasnovano na Coco kontrolerima, Telldus Telstick adapterima i Dovado 4GN ruteru.
nopreview
Sačuvajte zvuk
Branislav Bubanja
Olive Media Products nudi po mnogo čemu neobičan medija-server. U kombinaciji sa odgovarajućim strimerom, on će vam obezbediti kvalitetnu muziku i vrhunski zvuk u čitavom stanu.
nopreview
Dodir elegancije
Bojan Stanojević
U PC #174 predstavili smo HP-ov all-in-one računar TouchSmart 300. Utisci se još nisu slegli, a već je stigao njegov naslednik, TouchSmart 310. Tehnološki napredak je evidentan...
preview
Nebojša Rašković
Nova serija Lexmark-ovih kolor lasera više klase nosi oznaku C792, koristi unapređene kasete s tonerom i novi elektronski sklop. Isprobali smo C792de i njegovog multifunkcijskog "brata", X792de.
preview
Bojan Stanojević
U skladu sa trendovima, ViewSonic nudi monitore i sa LED i sa CCFL pozadinskim osvetljenjem. Isprobali smo tri modela, VA1931wa LED, VA2231wma i VX2439wm, a malo više su nam se dopali oni sa CCFL ekranom.
nopreview
Magnetna veza
Mladen Mijatović
Intex IT-313WC je mala i jeftina Web kamera sa magnetnim postoljem. A ima i mikrofon, pa je pogodna za Skype i druge servise za video-konferencije.
nopreview
Deljenje USB resursa
Branislav Bubanja
Hardverski resursi se obično dele preko mreže, ali neki mogu i preko USB-a. Potreban vam je samo Wiretek USB 2.0 Share Switch.
nopreview
Univerzalni USB punjač
Branislav Bubanja
Imate uređaj čije se baterije pune preko USB-a, a nemate računar pri ruci? SpeedLink Pecos Mobile će vam lako i jeftino rešiti taj problem.
preview
Nenad Veljković
Posle point-and-shot, four-third i micro-four-third, stižu i kompaktni fotoaparati za entuzijaste, enthusiast compact. Recimo, Olympus XZ-1.
nopreview
Olga Maksimović, Limundo
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Kao najbolji domaći aukcijski sajt i jedan od najboljih sajtova u Srbiji, Limundo je zaslužio da se jedna dama iz njegovog tima nađe na Pink stranama. O tajni uspeha Limunda, neobičnim aukcijama i online plaćanju razgovarali smo sa Olgom Maksimović, marketing menadžerom.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter