GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #91 > Dodatak
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Sinergija 03
Milan Bašić, Jelica Protić, Dejan Ristanović
Konferencija "Sinergija", koju je od 18. do 20. juna Microsoft održao u centru "Sava", prerasta skup stručnjaka zainteresovanih za Microsoft-ova rešenja - ove godine okupili su se predstavnici firmi koje su kupile Microsoft-ov softver i koji žele da tu investiciju što bolje zaštite. Kroz pregled predavanja i intervjue sa istaknutim predavačima iz inostranstva ovaj specijalni dodatak približiće Sinergiju čitaocima koji možda nisu stigli da je posete.
- PC #91 (Jul/Avgust 2003)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Sinergija 03

"Sinergija 2003" održana je u centru "Sava" 18, 19. i 20. juna i predstavljala je najveći informatički skup u zemlji, sa oko 1.200 registrovanih učesnika i preko 5.000 posetilaca. Ekipa časopisa "PC" je pratila sva događanja na "Sinergiji" i pripremala bilten manifestacije, koji je publikovan na Microsoft-ovom sajtu. U letnjem broju "PC"-ja objavljujemo specijalni dodatak u boji na 32 strane koji se sastoji od informacija o događanjima koja su činila "Sinergiju", od otvaranja do poslednje sesije pitanja i odgovora, intervjua sa (mahom stranim) stručnjacima čija su predavanja izazvala posebnu pažnju kao i podataka o Microsoft-ovim partnerima koji su izlagali na "Sinergiji".

Za ovo elektronsko izdanje odabrali smo tekst dr Jelice Protić o predavanjima na "Sinergiji", fragmente iz intervjua sa gospodinom Rafalom Lukavjeckim kao i kratke podatke o firmama-partnerima. Za ostale tekstove pogledajte letnji broj časopisa "PC".

Jelica Protić: "Pet boja sinergije"

Dejan Ristanović: .NET u centru digitalnog sveta (Rafal Lukawiecki)

Bojana Bojanić i Voja Gašić: Microsoft-ovi partneri na Sinergiji

PC Press na Sinergiji

SLEDEĆI TEKST U PC #91
nopreview
Uvodnik
Dejan RistanovićBIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter