GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #213 > Prvi pogled
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Tesla L7: Jeftino, kvalitetno, domaće
Radovan Bibić
Potreban vam je tablet ali budžet je veoma ograničen? Jedno od boljih rešenja može biti domaći Tesla tablet L7
- PC #213 (Septembar 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Tesla L7: Jeftino, kvalitetno, domaće

image

Proizvod kompanije Comtrade pružiće vam većinu stvari koje možete zahtevati na ovom sementu tržišta. Crna plastika dobro leži u ruci s obzirom na to da su zadnje ivice i ćoškovi zaobljeni. Prednje komande, kao kod većine tableta, osetljive su na dodir. Pozadi dominira natpis Tesla uz logotip proizvođača procesora Intel-a, spikerfon zvučnik, kamera, a tu su i microSD slot u gornjem uglu, kao i taster za reset. Komande jačine zvuka, microUSB i konektor za slušalice smestili su se s gornje strane pored tastera za uključivanje.

Ono što Tesla tabletu L7 otvara vrata svakako su odlike unutar kućišta. Intel je zadužen za pogon s dobro poznatim Atom Z2520 procesorom na 1,2 GHz.

To je dovoljno da tablet obavi funkciju čitanja teksta, surfovanja Internetom, pregleda dokumenata, fotografije i video-zapise. Da ne bude „seckanja“, brine se čak 2 GB RAM memorije. 8 GB internog skladišta, možete proširiti microSD karticom, a u pakovanju je i OTG kabl pa na svoj tablet možete priključiti USB stik, ali i tastaturu.

image
Tabela karakteristika

Zadnja kamera rezolucije 2 Mp koja snima i video u 720p formatu je prihvatljiva. Blic je očekivano izostao, dok je prednja kamera VGA kvaliteta i zadovoljiće potrebe video-poziva. Na IPS LED ekranu dijagonale sedam inča solidne rezolucije uživaćete u svim blagodetima najmodernijeg Android 4.4.2 KitKat sistema.

Sasvim dovoljnu autonomiju garantuje baterija kapaciteta 3.000 mAh.


www.comtradeshop.com

SLEDEĆI TEKST U PC #213
preview
Pamet na ruci
Branko Nikitović



BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter