GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #165 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #165 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #165 (April 2010)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Prva ljubav u X5 izdanju
Bojan Stojanović
Oni koji su radili sa prvim verzijama programa CorelDRAW više nisu tako mladi, ali je novi Corel X5 doteraniji, svežiji i pouzdaniji nego ikada pre. Može li se ova zrela tehnologija, pravljena po meri slavnih dana DTP-a, uspešno koristiti na zahtevnim poslovima modernih računarskih vremena?
preview
Marko Savković
Mobilni svet nestrpljivo očekuje informacije o dolazećem Windows Phone 7 operativnom sistemu, koji bi mogao preokrenuti trendove na tržištu, u Microsoft-ovu korist ili na drugu stranu... Pogledajmo ono što je već poznato
nopreview
SolidWorks u industriji
Mladen Mijatović
Paket SolidWorks je široko primenjen u industriji, pa smo analizirali njegov značaj u firmi koja se oslanja na CAD tokom projektovanja kotlova za centralno grejanje.
preview
Bojan Stojanović
Corel PhotoPaint je moćan program za obradu digitalnih fotografija, skrojen po meri naprednih foto amatera. Zahtevi tih korisnika su iz godine u godinu sve veći, pa da vidimo kako na njih odgovara verzija Photo Pro X3.
nopreview
Postignut cilj
Đorđe Grujić
Lako je napraviti nešto što vam treba kao GDL objekat u ArchiCAD-u, ali Objective postiže svoj cilj - da napravite bilo šta što vam treba, i to vrlo lako!
nopreview
MobTrack:24 - upravljanje flotom
Aleksandar Veljković
Rešenja koja nude daljinski nadzor i upravljanje flotom vozila važan su faktor poslovanja kompanija koje imaju veliki vozni park. MobTrack:24, sistem koji je razvila domaća kompanija MapSoft, jedan je od najefikasnijih sistema ove vrste.
nopreview
Backup & Restore u virtuelnom svetu
Aleksandar Rakić
Acronis svoj glavni proizvod za čuvanje i oporavak podataka unapređuje specijalizacijom vezanom za tehnologiju virtuelizacije.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
WinOptimizer, Eraser, Wise Registry Cleaner i 3DMark Vantage.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter