GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #91 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #91 (12) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #91 (Jul/Avgust 2003)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Windows na srpskom
Dejan Ristanović
Strpljenje se uvek isplati - dočekali smo lokalizovani Windows XP, u ćiriličnoj i latiničnoj varijanti. Da li će rezultat sinergije prevodilaca i programera biti šire prihvaćen i da li je posao završen, ili smo napravili tek prvi korak?
nopreview
Acrobat u stratosferi
Bojan Stojanović
Zadivljujuća količina snage, kvaliteta i novih ideja upakovana je u Adobe Acrobat 6. Time je PDF format dobio ubrzanje, kameleonsku prilagodljivost i centralnu ulogu u kancelarijama i grafičkim studijima.
nopreview
Kvalitet s predumišljajem
Dragan Grbić
U trećem nastavku priče o paketu Microsoft Office 2003, vraćamo se u ravan direktne podrške korisniku. Ispitujemo programe "u drugoj borbenoj liniji" i utvrđujemo njihove nove domete...
nopreview
Lako, mnogo i prevedeno
Dragan Grbić
Novim proizvođačima nije lako - moraju ponuditi mnogo toga da bi konkurisali liderima. Paket EasyOffice je rezultat pokušaja da se korisniku ponude alati za sve što mu ikada može pasti na pamet...
preview
Stevan Josimović
Nakon mnogih godina usavršavanja, kompanija Kaydara ponudila je tržištu MotionBuilder, program spreman da odoli najvećim izazovima u svetu 3D animacije.
nopreview
Efikasnije zaštićeni podaci
Goran Milošević
Stara, gorka računarska šala kaže da se korisnici dele na one koji su izgubili sve podatke i na one koji samo što nisu. Kako funkcioniše zaštita podataka u velikim informacionim sistemima?
nopreview
SAP i MySQL zajedno
Nebojša Vasiljević
Nemački gigant poslovnih aplikacija, SAP, i švedski proizvođač najpopularnije open source baze podataka, MySQL, krajem maja odlučili su da sarađuju na razvoju baze podataka. Kakvi se rezultati očekuju?
nopreview
Exchange 2000 na Internetu
Slobodan Ljubišić
Exchange 2000 nije samo server za slanje i prijem elektronske pošte, već i svojevrsna centrala za komunikaciju u firmi. Kako da ga konfigurišete?
preview
Vlada Ćalić
MPEG-4 je novi standard za audio i video prenos koji profesionalan kvalitet treba da obezbedi na Internetu i u drugim uslovima manjih propusnih opsega.
nopreview
Nod32 protiv virusa
Kristijan Lazić
Globalno tržište antivirusnog softvera između sebe je podelio relativno mali broj ozbiljnih "igrača". Jedan od njih, kod nas manje poznat, jeste kompanija Eset, tvorac odličnog antivirusnog programa Nod32.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Ad Muncher, AntiVirus eXpert, SpyBuddy i TweakNow PowerPack 2003.
nopreview
Museums on the Map - UK
Ladislav Struharik
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter