GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #5 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #5 (6) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #5 (Septembar 1995 )
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Poslednja reč Pentium-a
Majkl Mijatović
P6 i dalje stiže samo do razvojnih laboratorija, a Intel promoviše novu generaciju Pentium-a koji rade na 133 MHz. Majkl Mijatović je testirao najbrže računare nekoliko renomiranih proizvođača i kaže: čuvajte se klonova!
nopreview
HP superserver
Dejan Ristanović, Pavle Peković
Vreme NetWare-a 3.11 i fajl servera polako prolazi - u centru modernih mreža sve se češće nalaze aplikacioni serveri čija moć prevazilazi mnoge jučerašnje mainframe računare. Dejan Ristanović i Pavle Peković su testirali trenutno najpopularniji superserver na tržištu, proizvod renomirane firme Hewlett-Packard.
nopreview
Laboratorija zvuka
Aleksandar Šušnjar, Milan Ristić
Moderan PC računar ne može se ni zamisliti bez zvučne kartice, ali izabor ovog dodatka nije ni malo jednostavan. U saradnji sa emisijom "Modulacije 202" i koristeći profesionalnu opremu Radio Beograda, Aleksandar Šušnjar i Milan Ristić testirali su sve zvučne kartice koje mogu da se nađu u Beogradu. Ko najbolje zvuči?
nopreview
Radio PC
Dejan Veselinović
PC računar "peva" kroz zvučnu karticu, ali može li se "iz flopija" čuti radio? Dejan Veselinović je testirao jednu jeftinu "radio karticu" firme Aims Lab.
nopreview
Za bezbedne podatke
Dejan Veselinović, Slobodan Ljubišić
Naša sve veća zavisnost od računara i podataka pohranjenih u njima nužno nas vode do pitanja bezbednosti. Dejan Veselinović je testirao nekoliko najpopularnijih backup solucija i predložio rešenja prilagođena svačijem džepu, a Slobodan Ljubišić opisuje princip rada modernog medija masovne memorije, magnetno-optičkog diska.
nopreview
PC u fabrici
Dušan Popović
Znamo (skoro) sve što se moglo saznati o poslovnim aplikacijama, programiranju, pa i o igrama. Ali, računari se ne primenjuju samo u domovima i kancelarijama - kroz ovaj i par sledećih tekstova Dušan Popović će pokušati da vas zainteresuje za industrijske primene PC računara.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter