GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #23 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #23 (13) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #23 (April 1997)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Pavle Peković
Računari sa imenom su i kod nas sve češći, pa su Pavlu Pekoviću na test stigla dva snažna Compaq-ova servera i jedna radna stanica.
nopreview
Mrežni računari
Majkl Mijatović
Posle višemesečne žestoke polemike koja je vođena na konceptualnom nivou, mrežne računare sada možemo i da isprobamo. U ruke Majkla Mijatovića stigli su prvi modeli.
nopreview
Još šest prozora
Bojan Petrović
Sve veći izbor monitora naveo je Bojana Petrovića da pregleda još nekoliko ADI i Gold Star monitora iz najnovije ponude...
nopreview
Gorivo od R10000 oktana
Aleksandar Šušnjar
Silicon Graphics i dalje zamenjuje klasične arhitekture novima. Tako Indigo2, odlazi u penziju; na radost Aleksandra Šušnjara, zamenjuje ga Silicon Graphics Octane.
nopreview
Skener za profesionalce
Milan Bašić
Krajem prošle godine pojavila se nova klasa skenera koji, po pristupačnoj ceni, nude kvalitet za koji ste do skora morali da platite preko 10K dolara. Milan Bašić je testirao rodonačelnika klase - Agfa DuoScan.
nopreview
SCSI diskovi
Bojan Petrović
Nakon IDE diskova, na red je došao i SCSI. Bojan Petrović testira diskove, ali i objašnjava osnove i svrsishodnost ovog standarda.
nopreview
Čekajući brzinu
Saša Krstić
Tehnologija uređaja za snimanje CD-ROM-ova brzo napreduje, pa su velike firme krenule korak dalje. Saša Krstić predstavlja najnovije modele.
nopreview
Trostruka kamera
Branko Nikitović
Minolta RD-175 je elektronski fotoaparat sa čak tri CCD čipa. Ostavljena je mogućnost korišćenja standardnih objektiva, bliceva i druge fotoopreme - prava poslastica za Branka Nikitovića.
nopreview
Na 75 MHz
Rastko Maglić
Pre nekoliko meseci, firma Cyrix je predstavila je P200+, koji punu snagu postiže na ploči koja radi na 75 MHz. Isprobao ju je Rastko Maglić...
nopreview
U šezdeset četiri glasa
Stevan Josimović
Stevan Josimović predstavlja novu verziju Sound Blaster-a koja nosi oznaku AWE64 i predstavlja direktnog naslednika modela AWE32.
nopreview
Zoran Životić
Instalirali ste mrežu, ali da li će ona optimalno raditi? Zoran Životić predstavlja uređaje uz pomoć kojih ćete to proveriti.
nopreview
Mreže i kablovi
Slobodan Ljubišić
Koaksijalni kabl je stvar prošlosti, ali put do moderne mreže nije uvek jasan. Slobodan Ljubišić predstavlja SegWay Port Switch, uređaj koji će administratora mreže lišiti mnogih glavobolja...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Pregršt grafičkih kartica, 16-brzinski CD-ROM čitač, daljinski upravljač, novi VGA-TV konverter i drugi uređaj pod lupom naših saradnika...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter