GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #194 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #194 (7) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #194 (Decembar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Microsoft ekosistem
Pavle Peković
Nije više dovoljno ponuditi tržištu dobar uređaj ili dobar softver - za ozbiljan nastup potreban je dobro zaokruženi ekosistem koji povezuje uređaje, softver i usluge. Posle Apple-a, i Microsoft je zaokružio moćan ekosistem za posao i zabavu. Da vidimo kako zajedno rade Windows 8, Windows Phone 8, Surface RT i Xbox 360.
preview
Miloš Stojić
Projektovanje zgrada odavno nije posao za jednog čoveka - na projektu sarađuju timovi stručnjaka raznih specijalnosti. Kako koordinirati njihov rad? Autodesk nudi sveobuhvatno BIM rešenje nazvano Revit 2013.
preview
Nenad Veljković
HDR tehnika omogućava uvođenje šireg dinamičkog raspona u digitalne slike. Pogledajmo kako se simulacija logaritamskog funkcionisanja ljudskog oka i prilagođavanje tog rezultata linearnom fotografskom svetu obavlja u Photoshop-u.
preview
Kristijan Lazić
Na našem test računaru su se, nasuprot gomili virusa, našli Kaspersky Antivirus i Kaspersky Internet Security u verzijama za 2013 godinu. Dodatnu komponentu bezbednosti pruža Kasperky oblak, sa velikom bazom podataka o štetnim programima i sumnjivim sajtovima.
nopreview
Tablet za administratora
Jovan Mirović
Tablet računare obično koristimo za pregled multimedijalnog i Web sadržaja, baratanje e-mail porukama i za igrice, ali oni mogu biti korisni i u drugim oblastima. Jedna od tih je i nadzor i administracija IT mreža, kako na profesionalnom tako i kućnom nivou.
nopreview
Supstancijalno drugačiji
Stevan Josimović
Allegorithmic nas je pre neku godinu oduševio MapZone editorom tekstura. Ta tehnologija je u međuvremenu obogaćena i usavršena i tako se rodio Substance Designer. Da vidimo šta može verzija 3.1.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Acronis True Image, VMware Converter, Microsoft Windows 8 Upgrade Assistant i Fences.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter