GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #187 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #187 (16) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #187 (April 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Miloš Stamenković
Ivy Bridge, kao direktni naslednik Sandy Bridge jezgra, predstavlja Intel-ov tick korak, što tradicionalno označava sličnu arhitekturu uz prelazak na noviji proizvodni proces sa manjim tranzistorima. Ovoga puta su modifikacije unutar procesora veće nego što se očekivalo.
nopreview
Mali ili manji
Bojan Stanojević, Mladen Mijatović
Izaberite svoj novi notebook... Lako je reći, ali kada se nađete pred prepunim rafom u prodavnici, dileme će sustizati jedna drugu. Koliki računar želite, koliko će baterije trajati, da li uzeti veliki disk ili mali, brzi SSD... PC Press-ov veliki tržišni pregled pomoći će vam da leto dočekati sa idealnim malim PC-jem.
nopreview
Cisco Cius - poslovni tablet
Branislav Bubanja
Svi proizvođači tableta napominju kako ovi uređaji, pored zabave i surfovanja, mogu da se koriste i za posao. Cisco za svoj Cius kaže da mu je osnovna namena rad u poslovnom okruženju - šta to podrzumeva?
preview
Dejan Ristanović
Pošto smo formirali kućnu mrežu, vreme je da je iskoristimo na najbolji način, skladišteći informacije i prosleđujući ih tamo gde su potrebne. Dopunimo našu novu mrežu sadržajima - kućnom multimedijom. Instaliraćemo server, zaštititi podatke na njemu a onda te podatke uputiti na ekran, oslanjajući se na media player, igračku konzolu, Blu-ray plejer ili specijalno konfigurisan PC.
nopreview
Klik za bezbednost
Mladen Mijatović
Dodavanjem IP kamera i video interfona Mobotix T24 u Home Automation rešenja kompanije Vucomm dobijaju se integrisani bezbednosni sistemi - i za kuću i za kancelariju.
nopreview
Leteći roboti
Nadežda Veljković
Kvadrokopteri ili kvadrotori su leteći roboti koji podsećaju na male avione ili helikoptere. Ne koštaju previše, a možete ih opremiti za raznorazne zadatke...
preview
Voja Gašić
Prada - modni detalj ili dobar telefon? Očigledno i jedno i drugo, o čemu svedoči već treća verzija uspešne saradnje sa kompanijom LG - Prada 3.0.
nopreview
I sateliti od drveta
Novak Jovanović
Drvo je uvek bilo najbolji prijatelj kvalitetnog zvučnog sistema, što je shvatio i kineski proizvođač Eacan. Isprobali smo njihovu A-500 konfiguraciju.
nopreview
OKI u paketu
Novak Jovanović
OKI je ponudio ES8451cdtn, odličan multifunkcijski uređaj koji se s lakoćom prilagođava svim vašim potrebama. Tu je i mogućnost da ga dobijete pod povoljnim uslovima, na lizing.
nopreview
Finska daščica
Novak Jovanović
Nokia ne odustaje od brojnih eksperimenata sa operativnim sistemima - novi model N9 koristi platformu MeeGo. Kako sve to izgleda u praksi?
preview
Miloš Stamenković
Nakon dve ASUS-ove ploče iz serije Republic of Gamers, na redu je treći i finalni predstavnik ovih vrhunskih matičnih ploča: ASUS Rampage IV Formula.
nopreview
GEIL memorije
Miloš Stamenković
Bolje je imati više memorije nego brzu memoriju. Ipak, budući da su cene niske, vredi obratiti pažnji i na brzinu. Tu na scenu stupa GEIL...
nopreview
NEC AccuSync
Mladen Mijatović
Ko provodi sate za računarom, zna koliko je važan kvalitetan monitor. Renomirani NEC nudi AccuSync AS221WM, monitor primeren dugom radu u kancelariji.
nopreview
Sony A57
Nenad Veljković
Baziran na odličnom 16 Mp APS-C CMOS senzoru, Sony A57 ne predstavlja samo poboljšanje verzije A55, već donosi i zgodniji raspored kontrola. Fiksno, poluprovidno ogledalo, optičko tražilo i pokretni LCD ukazuju da Sony nastavlja nadmetanje u SLT segmentu tržišta.
nopreview
Pink multimedija
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Samsung Skype kamera CY-STC1100, Genius MP3/WMA plejer za vrata frižidera i Qwin NB 60 multizvučnici.
nopreview
Školski čas velikog formata
Mladen Mijatović
Moderne učionice nemaju crnu tablu i kredu, ali ni belu tablu i flomaster - vreme je za interaktivnu tablu i projektor. Ogromna iBoard tabla i NEC ultra-short-throw projektor U310W čine jedan od najboljih tandema na tržištu.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter