GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #187 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #187 (6) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #187 (April 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Vladimir Cerić
preview
Mladen Mijatović
Izbor karijere u ICT oblasti danas predstavlja jedan od najsigurnijih načina da obezbedite sebi dobar posao nakon završetka školovanja. Uprkos sveopštoj krizi, ICT sektor u zemlji i inostranstvu i dalje traži kvalitetne kadrove.
preview
Jelica Protić
Studenti koji su završili neko od ICT usmerenja na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu nikada nisu imali problema pri zapošljavanju. Pokazavši veliko teorijsko i praktično znanje i sposobnost brzog uključivanja u radni proces, svoje radno mesto nalazili su u domaćim firmama ili u vodećim svetskim kompanijama. Šta treba da znate ako planirate upis na ETF?
preview
Mladen Mijatović
Formalno obrazovanje na polju informacionih tehnologija danas se može steći i na privatnim školama. Naš sagovornik je bio dr Valentin Kuleto, direktor i osnivač srednje i visoke škole informacionih tehnologija ITS.
nopreview
Mobilna Barselona 2012
Jovan Marić
Mobilne tehnologije, mobilno plaćanje, NFC, Android u zreloj fazi i, naravno, premijere novih modela pametnih i ne tako pametnih telefona obeležile su ovogodišnji MWC u Barseloni. Da vidimo šta su sve prikazali oni koje je pozvala zvanična GSM asocijacija.
preview
Voja Gašić
Zahvaljujući pozivu kineske kompanije Huawei, obreli smo se u Kini i iz prve ruke saznali kakvi su planovi ovog telekomunikacionog giganta u raznim segmentima ICT-ja.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter