GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #184 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #184 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #184 (Januar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Stevan Josimović
U eri svemoguće 3D kompjuterske grafike i holivudske megalomanije, postoji i drugi 3D svet, sa drugačijim zahtevima, profesionalnim standardima i dizajnerskim stremljenjima. Za taj svet postoje drugačija, jevtinija ali i adekvatnija rešenja. Firma Strata nudi nešto originalno: Design 3D CX.
nopreview
Delphi na 64 bita
Boris Stanojević
Delphi XE2 penje popularno programersko okruženje na viši nivo - konačno u paskalu možete da pišete 64-bitne aplikacije... i njihove varijante za razne platforme.
nopreview
Cetralizovana sigurnost
Kristijan Lazić
Novi Kaspersky Security Center 9 je dugoočekivana verzija sistema za centralizovano upravljanje Kaspersky klijentima. Strpljenje se isplatilo - pred nama je moćan sistem namenjen moćnim korporativnim mrežama.
nopreview
BIM-ovanje prenosivim jabukama
Đorđe Grujić
BIMx omogućava primenu tableta na terenu - pregledajte model, prikažite ga investitoru ili izvođaču radova, i šetajte neizgrađenom kućom kao u nekoj FRP igri.
nopreview
3D i Photoshop
Nenad Veljković
Animirani 3D objekti sve češće se mešaju sa klasičnim pokretnim slikama, a za renderovanje "veštačkih" scena koristi se ozbiljan softver i farme računara. Pogledajmo kako se 3D fajlovi uklapaju u postojeću 2D scenu, uz oslonac na Photoshop.
preview
Bojan Stojanović
Razmišljate o selidbi svih računarskih poslova u oblake? Da počnemo od najjednostavnijeg i za mnoge najvažnijeg - e-mail-a. Kako da veliku arhivu e-mail poruka iz više klijenata prebacimo najpre u Outlook 2010, a potom u Gmail cloud?
nopreview
Novogodišnje spremanje Windows-a
Branislav Mihaljev
Grupa programa za automatsko čišćenje sistema spada u kategoriju kontroverznog softvera. Neki ih koriste redovno, neki sporadično, dok neki tvrde da se njihovom upotrebom ne dobija ništa... osim oštećenja Windows-a. Probali smo najpopularnije, proverili njihovu efikasnost i došli do zanimljivih zaključaka.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
ACDSee 14, ACDSee Pro 4, Comodo Dragon, VueMinder Calendar i Magix Digital DJ.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter