GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #168 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #168 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #168 (Jul/Avgust 2010)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Mali korak za InDesign, veliki za DTP
Bojan Stojanović
InDesign je došao u fazu kada ne mora da grabi krupnim koracima napred. Protekle decenije grafička industrija se promenila, a Adobe je postavio nove standarde. Zato je InDesign CS5 sastavljen od prethodnog uspeha i nekolicine novih, ali vrednih poboljšanja.
nopreview
Mestimično oblačno
Dragan Grbić
Microsoft se priključio trci u razvoju online aplikacija za rad sa dokumentima i pritom ne krije ambicije da preuzme primat na tom polju. Pogledajmo kako izgleda i kako radi novi Office u oblaku.
preview
Đorđe Grujić
Posle ArchiCAD-a 13, jesenjeg modela za 2009, Graphisoft se vraća na jednogodišnji ritam isporuke novih verzija. U junu smo dočekali ArchiCAD 14, program čiji je glavni adut - saradnja.
nopreview
Sedam koraka napred
Branko Nikitović
Posle tri godine od pojave "kralja šminkera" i nekoliko skromnih unapređenja, stigla je radikalno unapređena verzija - iPhone 4G. Dizajn je drugačiji, ali se mnogo veće promene kriju "pod haubom", a vezane su za novi operativni sistem.
nopreview
Kontrola događaja
Aleksandar Rakić
Praćenje događaja u mreži je jedan od osnovnih sistema aktivnog nadzora, kao i osnova za potencijalnu forenziku mreže. Kompanija GFI vam ovo olakšava programom EventsManager.
preview
Zoran Pavlović
Više se ne postavlja pitanje da li ćete, već kada ćete početi da paralelizujete vaše aplikacije ako želite da izvučete maksimalne performanse iz vašeg hardvera. Upoznajmo Intel-ovu alatku VTune koja će vam pomoći u paralelnom svetu...
nopreview
Softver za Android
Marko Savković
Aktuelne mobilne platforme korisnicima nude mogućnost besplatnog preuzimanja ili kupovine korisnih i zabavnih aplikacija. Testirali smo programe koje ne smete da zaobiđete na Android platformi...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Microsoft ICE, Mazaika, Windows Blinds i Cloud Antivirus.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter