GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #145 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #145 (16) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #145 (Jun 2008)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Šampion iz prošlosti
Bojan Stojanović
Nekada najbolji tekst procesor za personalne računare danas nastupa u paketu Corel WordPerfect Office X4 zajedno sa programima Quattro Pro i Paradox. Koji su realni dometi ovih slavom ovenčanih softverskih prvaka?
nopreview
Idemo dalje - iGO 8
Branko Nikitović
Borbu za primat na našem tržištu u oblasti GPS navigacije vode dve firme - Nav N Go (njihov program se zove iGO) i Garmin. Predstavljamo najnoviju, upravo objavljenu verziju programa iGO, koja donosi nekoliko lepih novosti, kao i 3D glavobolje konkurenciji...
preview
Stevan Josimović
Na vašem desktop-u će ovih dana zaigrati modo 302. Neko će reći da je u pitanju minorna revizija, ali je Luxology zapravo besplatno ponudio nešto suštinski novo...
nopreview
Besplatna obrada slike
Srđan Udovički
Obradu fotografija i rasterskih slika uopšte obično poveravamo skupim komercijalnim programima. Može li isti posao da obavi i besplatni Gimp? Pitanje je zvučalo jeretički, ali ovaj alat iz verzije u verziju postaje sve moćniji, a samim tim i sve popularniji...
preview
Branislav Mihaljev
Novi Firefox i Internet Explorer su u fazi beta testiranja, pa se njima intenzivno bave Web programeri. Kakvi su prvi zaključci tj. da li je surfovanje lakše a organizacija sačuvanih stranica bolja? I da li je rad na Internetu bezbedniji?
nopreview
CAD za malo para
Marko Herman
Od nedavno, na našem tržištu je dostupna jeftina alternativa profesionalnim i moćnim CAD paketima - progeCAD 2008. Da li njene karakteristike zadovoljavaju vaše potrebe?
nopreview
Slika budućnosti
Dragan Grbić
Ako poznajete istoriju softverske scene, znate da petnaest godina predstavlja čitavu epohu u kalendaru. Softverske inovacije su neminovne, ali - jesmo li na dobitku ili smo žrtve tog procesa? Ili, u prevodu, šta da očekujemo od narednog Microsoft Office-a?
preview
Kristijan Lazić
Ako ste zadovoljni bezbednosnim aspektima i mogućnostima BitDefender Business Client-a 3.0, možda ćete poželeti da ga instalirate u mrežnom okruženju na više desetina računara. U tome će vam pomoći BitDefender Management Server 3.0.
nopreview
Virusi na periferiji
Kristijan Lazić
Antivirusni paketi uspešno se bore sa zlonamernim kodom i hakerskim alatima, a da se bezbedno nađu tamo gde je planirano da se koriste, pobrinuće se GFI EndPointSecurity v4.
nopreview
Srećni broj 8 za Nero
Marko Herman
Najčuvenija aplikacija za narezivanje CD-a i "sledećih" diskova stiže u novoj verziji, sa podrškom za nove standarde i mnogo dodataka. Što je najlepše, može se kupiti u Srbiji...
nopreview
Moćan mail server
Marko Herman
Axigen Mail Server 6 predstavlja vrlo upotrebljivo rešenje za kompanije različitih veličina. Čime se izdvaja od konkurencije i da li će odgovarati vašoj firmi?
nopreview
MSP bez spam-a
Marko Herman
Kompanija SonicWALL se, osim pojedinačnim korisnicima, obraća i preduzećima koja i te kako muči problem spam-a u korporativnoj mreži. Kako se zaštititi od neželjene pošte, a da to ne zasmeta svakodnevnom radu?
preview
Voja Gašić
Opremili ste se računarima i sve više se oslanjate na elektronsko poslovanje i komunikaciju. Da li je pravi trenutak da centralizujete svoje poslovanje uvođenjem kompanijskog servera?
preview
Branislav Jugović
Kulturnu baštinu koja se sastoji od više miliona minuta tonskih snimaka treba prebaciti u digitalnu formu. Kako su stručnjaci odgovorili na ovaj izazov?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
F-Secure Blacklight Rootkit Eliminator, Kurlo, Maintype, PIM One i Post-It Notes.
nopreview
Multisoft i školska mreža
Aleksandar Rakić
Modernizacija škola povlači za sobom korišćenje računarske opreme na svakodnevnoj bazi. Kada računar ustupite na korišćenje đacima, postoji realna šansa da nešto pođe naopako - softverska konfiguracija se lako poremeti, a česte su i situacije kada đak nije u stanju da samostalno završi zadatak... Potreban je softver koji će sve to "pokriti"...BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter