GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #137 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #137 (14) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #137 (Oktobar 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Office ponovo na srpskom
Dragan Grbić
Bilo da vam trebaju samo jezičke alatke ili interfejs, postoji rešenje za vas: detaljno smo pregledali razne načine lokalizacije sistema Microsoft Office 2007 na srpski jezik.
preview
Bojan Stojanović
Mnogi su pokušavali da ga penzionišu pre vremena, ali FrameMaker nema dostojnu zamenu u domenu rada sa dugim dokumentima. Kako se vremešni pripadnik DTP aristokratije, u verziji 8.0, snalazi sa novim tehnologijama?
nopreview
Enciklopedija i još ponešto
Peđa Lalević
Poduži naziv Microsoft Student with Encarta Premium 2008 krije paket koji objedinjuje enciklopediju opšteg karaktera i skup alata za studente i njihove profesore.
nopreview
I prototip i rešenje
Dragan Grbić
Microsoft Office Accounting 2007 nećete koristiti "iz kutije", jer je namenjen američkom tržištu. Međutim, vredi upoznati mogućnosti ovakvih programa...
nopreview
2D u punom naletu
Stevan Josimović
U bezglavoj "trci u naoružavanju" glavnih 3D programa, pomalo smo zapustili animatorsku 2D scenu. Da bismo ispravili grešku, pogledaćemo šta nudi jedan od tržišnih lidera - Bauhaus Mirage.
nopreview
Autodesk VIZ 2008
Goran Kujundžić
Samo su softverski moćnici kao što je Autodesk u stanju da u isto vreme tržištu ponude više od 20 novih verzija svojih programa. Jedan od njih je VIZ 2008...
preview
Marko Herman
Mrežna infrastruktura se redovno podvrgava bezbednosnim proverama radi testa funkcionisanja sistema. Isporuka aplikacija smanjuje rizike i povećava pouzdanost...
nopreview
Kaspersky Antivirus 7
Kristijan Lazić
Došlo je vreme za nove revizije najpoznatijih antivirusnih programa. Prvi je do nas stigao KAV 7 - da vidimo šta će Kaspersky učiniti za veću sigurnost naših računara.
nopreview
Jedanaesti moćni graditelj
Marko Herman
Vreme je i da PowerBuilder prihvati najnovije tehnologije, pa od verzije 11 omogućava lak rad sa, sada već standardnim, .NET Framework-om 2.0...
nopreview
Virtuelni plastelin
Mladen Mijatović
Softver za 3D modelovanje je obično skup, ali ovoga puta predstavljamo nešto sasvim drugačije. CosmicBlobs ima dvocifrenu cenu, a ciljna grupa korisnika - jednocifren broj godina.
nopreview
Vista za odozgo
Voja Gašić
Za svakom novom verzijom operativnog sistema sledi period u kome se preispituje kompatibilnost sa postojećim aplikacijama - barem dok se ne naprave nove koje potuno "naležu" na novu platformu. Šta da radite ako neka aplikacija ipak ne radi, a potrebna vam je?
nopreview
Virtuelna kontrola letenja
Žarko Gojković
Flight Simulator je moguće unaprediti brojnim programima. Ovom prilikom se osvrćemo na one koji realističnost podižu na sasvim novi nivo: postanite kontrolor elektronskog neba!
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Cheetah DVD Burner, ConceptDraw, CureIt, IZArc i Process Explorer.
nopreview
Elektronska mapa Jagodine
Marko Herman
Plan Plus poseduje mape za četrnaest gradova, ali ne i za Jagodinu. Tu priliku je iskoristila jagodinska firma SmileSoft i napravila elektronsku mapu koja sadrži poslovni adresar, kao i prezentaciju samog grada.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter