GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #11 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #11 (12) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #11 (Mart 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Visual C 4.0
Zoran Životić
Da bi se razvijali 32-bitni programi, potrebni su odgovarajući alati. Zoran Životić opisuje prve utiske u korišćenju najnovije verzije Microsoft-ovog C-a.
nopreview
Zlatna krstarica
Dragan Sretenović
Većina korisnika Interneta surfuje Web-om pomoću programa Netscape. Dragan Sretenović predstavlja novu verziju, Netscape 2.0 Gold, u kojoj mogu i da se prave WWW prezentacije!
nopreview
Ključ u dobrim vezama
Vladimir Ilić
OS/2 Warp Connect iz senke gleda na Windows, krijući mnogo odlika zrelog i stabilnog proizvoda... Vladimir Ilić opisuje ovaj paket i novitete koje donosi u domenu lakšeg umrežavanja.
nopreview
Softverska faks mašina
Branko Nikitović
Posle ogromnog uspeha koji je postigao program WinFAX Pro 4.0 za "stari" Windows, najzad je stigla i verzija 7.0, prilagođena "devedeset petici". Branko Nikitović ju je detaljno testirao.
nopreview
Commander za Windows
Jovan Bulajić
Navikli ste na Norton Commander, a još mu niste našli zamenu za rad u Windows okruženju? Windows Commander je, kaže Jovan Bulajić, dobar kandidat: kratak i brz file manager sa dobro poznatim izgledom i komandama...
nopreview
Čuvar vašeg koda
Bojan Petrović
Izreka kaže: "Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže". Najveći neprijatelji programera su bagovi, kojima će se, uz novi Borland-ov softver, prilaziti mnogo lakše: Bojan Petrović istražuje da li CodeGuard zbilja funkcioniše?
nopreview
Svakodnevni NT
Vlada Ćalić
Mnogo se govori o performansama i karakteristikama Windowsa NT, ali šta je sa svakodnevnim korišćenjem ovog operativnog sistema? Vlada Ćalić opisuje instalaciju, podešavanje i razne trikove...
nopreview
U prilog Novell-u
Sava Zdravković
Iako noviji i značajno moderniji, Microsoft-ov Windows NT još nije pobedio NetWare - na strani Novell-ovog mrežnog operativnog sistema su performanse, lakoća administriranja i, možda značajnije od svega toga, tradicija i podrška. Sava Zdravković razmatra argumente koji govore u prilog NetWare-a
nopreview
Stari novi paraziti
Kristijan Lazić
Pre izvesnog vremena pojavio se prvi virus za Windows 95. Kod nas, srećom, još uvek nije primećen, ali je zato registrovana pojava bar tri nova DOS parazita. Dok informacije i uzorci zaraženih datoteka ne stignu do velikih antivirusnih kuća, ostaje nam da se branimo uz pomoć ovog članka Kristijana Lazića.
nopreview
Muke jednog knjigovođe
Maja Vilus
Maja Vilus opisuje vezu između jedne ekonomske kategorije kao što je knjigovodstvo, CORBA arhitekture i domaćeg softverskog paketa Wlan.
nopreview
Druga registracija
Bojan Petrović
Nastavljajući sa upoznavanjem Registry informacija Windows-a 95, Bojan Petrović posvećuje pažnju definisanju tipova datoteka i njihovom automatskom startovanju.
nopreview
Puna kuća zabave
Zoran Milosavljević
Nekada se subotom išlo u bioskop, posle je izvor porodične zabave bio lokalni video-klub, a danas su to miltimedijalna izdanja namenjena svim ukućanima. Pažnju Zorana Milosavljevića i dalje zaokuplja Microsoft-ova Home biblioteka.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter