GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #109 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #109 (12) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #109 (Mart 2005)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Microsoft za servere
Dragan Grbić
Ako je potrebno da obezbedite novu infrastrukturu poslovnih procesa u informacionom sistemu, mogući pravac bio bi izbor nekih rešenja iz palete od dvadesetak namenskih servera koje nudi kompanija Microsoft.
nopreview
Svetlost za inženjere
Aleksandar Milošević
Iz Autodesk-a stiže novi VIZ koji u verziji 2005 donosi brojna poboljšanja i novitete. Od juna 2004. korisnici za koje je MAX "preveliki" uživaju u modifikatorima modelovanja, Mental Ray rendering-u i ostalim čuvenim opcijama...
preview
Stevan Josimović
Nešto pre Nove godine Blender zadužbina plasirala je verziju 2.36 ovog popularnog paketa. Lista rešenih bagova je poduža, a dodati su i neki značajni noviteti.
nopreview
Novi komandant
Branislav Mihaljev
Christian Ghisler, autor najpopularnijeg programa za upravljanje datotekama, neprekidno radi na razvoju Total Commander-a. Tako se pred nama našla verzija 6.50 i njena prva ispravka...
nopreview
Jabuka pod prozorom
Bojan Stojanović
PearPC, prvi emulator koji može da pokrene Mac OS X u Windows okruženju, konačno je omogućio vlasnicima PC-ja da zavire u svet u kome žive Aqua, Quartz i Expose. Prenosimo deo uzbudljive atmosfere koja okružuje ovaj projekat...
nopreview
pc109xp.zip
(6.22 KB)
XP u petoj brzini
Slobodan Ljubišić
Svako od nas bi voleo da mu kompjuter radi još brže, ali za to možda i nije neophodna kupovina novog hardvera. Optimizacijom servisa izvući ćete maksimum iz onoga što već posedujete.
nopreview
Tablet uči ćirilicu
Voja Gašić
Šta nas čeka nakon notebook-a? Naravno - Tablet PC, barem ako je verovati Microsoft-ovim užurbanim naporima da najnoviji izdanak mobilne tehnologije prilagodi našem tržištu i našem jeziku.
nopreview
Mobilno prolećno spremanje
Marko Savković
Upoznajmo još neke načine za korišćenje mobilnih uređaja za brže snalaženje sa sve većom količinom podataka kojima svakodnevno baratamo. Ovoga puta, uz PocketPC, predstavljamo i SmartPhone programe.
nopreview
PDA u medicini
Andrija Janićijević
Ubrzani razvoj informatike ostavio je traga i u medicini - savremeni lekari i drugi radnici u zdravstvu uče, rade, razmenjuju i skladište informacije na novi način. Sledeći korak mogla bi biti primena PDA uređaja u svakodnevnoj lekarskoj praksi.
preview
Kristijan Lazić
Iskusniji čitaoci sećaju se F-Prot-a, jednog od najpopularnijih antivirusnih programa koji su nas štitili od DOS napasnika. Sada je on jedan od elemenata modernog F-Secure paketa...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Desktop Sidebar, Picasa v2.0, Regseeker, Slimbrowser, Volumouse i ZoneAlarm 5.5
nopreview
The World of Animals 3D
Ladislav Struharik
CD The World of Animals 3D logično prati prihvaćenu biološku sistematizaciju životinjskih vrsta i prvo ih deli na beskičmenjake i kičmenjake, a zatim ove raščlanjuje po klasama, redovima, podredovima, porodicama i vrstama.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter