GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #9 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #9 (10) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #9 (Januar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vredelo je čekati
Dejan Ristanović
Microsoft je uspeo da, paralelno sa Windows 95, predstavi i prateći Office, ali nije stigao da ga finalizuje: Word-u, Excel-u i PowerPoint-u nedostajala je baza podataka! Dejan Ristanović je bacio pogled na novi Access 7.0.
nopreview
Lotusova svita
Branko Nikitović
Branko Nikitović piše o najnovijoj generaciji poslovnog softvera SmartSuite 4, čuvene kompanije Lotus. Kao najvažniji deo ovog integrisanog paketa i njegov glavni adut, izdvaja se tekst procesor Word Pro 96 kome posvećujemo poseban tekst iz pera Vladimira Ilića.
nopreview
Do zadnje kvačice
Bojan Stojanović
Microsoft može da se ponosi sveobuhvatnošću podrške za evropske i svetske jezike, ali mi bismo uvek nešto da dodajemo i menjamo. Bojan Stojanović će vam pomoći da Windows 95 konačno "progovori" ćirilicu.
nopreview
VFAT protiv ostalih
Bojan Petrović
Pošto je prošlog meseca uporedio opšte karakteristike operativnih sistema, Bojan Petrović se ovoga puta koncentriše na njihove podsisteme za rad sa datotekama: kako stoji VFAT prema NTFS-u, HPFS-u i ostalima?
nopreview
Dugovečan i solidan
Vlada Ćalić
Vlada Ćalić predstavlja jedan od najpopularnijih mrežnih operativnih sistema za "manje" PC računare - Lantastic 6.0.
nopreview
Program sa pedigreom
Jovan Bulajić
Da staro ne mora uvek biti i zastarelo, pokazuje i SideKick: Jovan Bulajić je testirao Windows 95 verziju ovog desetogodišnjaka.
nopreview
Metla na dugme
Branko Nikitović
CleanSweep 95 dobro poznate firme Quarterdeck prvi je proizvod koji će pokušati da "utoli glad" tržišta deinstaler programa, a šta od njega možemo očekivati, ispričaće Branko Nikitović.
nopreview
Multimedijalni Power Point
Dragan Sretenović
Nastavljajući diskusiju o prezentacijama i Power Point-u, Dragan Sretenović nas ovoga puta vodi u radionicu crtanih filmova...
nopreview
Otkrivena tajna
Momir Ristić
Već 15 godina operativni sistem Ctos predstavlja tajnu u računarskoj industriji. Ovu visokoprofesionalnu integraciju opreme i softvera opisuje Momir Ristić.
nopreview
Umetnici, filmofili, kinolozi...
Zoran Milosavljević
Obzirom da je Microsoft-ova serija izdanja MS Home bez premca po popularnosti svuda u svetu, Zoran Milosavljević i u ovom broju piše o još nekoliko njenih komponenti namenjenih ljubiteljima filma i pasa, ali i darovitoj deci.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter