GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #9 > Programiranje
Arhiva tekstova iz sekcije Programiranje. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #9 (7) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #9 (Januar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Novi Clipper u praksi
Nenad Batoćanin
Nenad Batoćanin će vam pomoći da na najbolji način iskoristite novitete Clippera 5.3 i da realno procenite njegove performanse pri korišćenju različitih drajvera za pristup bazama podataka.
nopreview
Laki uvod u OLE
Dejan Jelović
Microsoft je veoma jasan: ako ne znate da pravite programe koji koriste OLE 2.0, onda ne znate da programirate pod Windows-om, poručuje Dejan Jelović
nopreview
Mreža na dlanu
Obrad Bjelić
Obrad Bjelić piše o Winsock-u - TCP/IP programskom interfejsu za Windows, koji je na tržištu postao opšteprihvaćeni standard za računarske komunikacije.
nopreview
Igrajmo se malo
Damjan Vujnović
Iako se dinamičko programiranje najčešće primenjuje kod "klasičnih" optimizacionih problema, Damjan Vujnović prikazuje još jednu, ništa manje zanimljivu, primenu ove tehnike u simulaciji jednostavne logičke igre zvane Nim.
nopreview
Bezbednost pre svega
Nebojša Vasiljević
Za bezbednost operativnog sistema je, pored njega samog, bitna i cela organizacija ljudi koji pristupaju računaru. Nebojša Vasiljević opisuje kako univerzalne koncepte bezbednosti, tako i one specifične za Unix.
nopreview
Win95 direktorijum
Boris Dragović
Boris Dragović je zavirio u Microsoft-ovu "kuhinju" i od Gejtsovih momaka "ukrao recept" o tome kako oni "izlaze na kraj" sa dugim imenima fajlova...
nopreview
Uvod u MPEG
Nebojša Zdravković
Nebojša Zdravković piše o MPEG standardu, napravljenom da zadovolji stalno rastuće potrebe računarske industrije za efikasnim načinom beleženja i skladištenja video i audio informacija koje će se potom i prikazati u realnom vremenu.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter