GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #9 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #9 (8) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #9 (Januar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Power ili Pro?
Majkl Mijatović
I onda kada je izgledalo da je rat između Intel-a i Motorola-e završen, pojavila su se "oružja" kojim se najavljuju nove bitke. Hoće li PowerPC biti dovoljno dobar da poremeti miran san PentiumPro-a, pokušao je da proceni dr Majkl Mijatović.
nopreview
U znaku brzine
Bojan Tepavčević
Malo kome su 32-bitni programi služili za iole ozbiljnije svrhe, ali pojavom Windows-a 95, situacija se menja. Bojan Tepavčević je testirao veliki broj matičnih ploča u potrazi za onom koja je u 32-bitnom režimu najbrža.
nopreview
Originali falsifikata?
Maja Vilus
Nova Godina donosi pravu buru na tržištu procesora. Pobednik je neizvestan: Intel je tradicionalno u prednosti, ali za petama su mu i drugi, poručuje Maja Vilus.
nopreview
Leteći diskovi
Bojan Petrović
Bojan Petrović je testirao desetak vrhunskih hard diskova, koristeći, između ostalih i Disk Energy, softver koji je u tu svrhu posebno dizajnirala ekipa naših saradnika.
nopreview
Bez žurbe u zamenu
Dejan Veselinović
Ispred Dejana V. Veselinovića su se našla dva nova izdanka Hawlett-Packard-ove porodice laserskih štampača: 5L i 5P, spremni da zamene starije modele. Vredi li menjati postojeći laser?
nopreview
Druga generacija Stylusa
Dejan Ristanović
Posle velikog uspeha Epson Stylus štampača, za kraj ove i sledeću godinu pripremljni su naslednici: Stylus 2 i Stylus 2s. Pored njih, na testu Dejana Ristanovića našao se i crno-beli Stylus 820.
nopreview
A tada dođe UPS...
Dejan Veselinović
Možda je pravo vreme da konačno "doskočite" Elektrodistribuciji: Uninterruptible Power Supply je prava stvar, uverava Dejan Veselinović.
nopreview
Brzo i pouzdano
Pavle Peković
Ako želite da povežete dva sistema, naš saradnik Pavle Peković predlaže da vaš izbor bude Racal-ov Penril Datalink V.34M modem.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter