GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #42 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #42 (14) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #42 (Januar 1999)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Aleksandar Veljković
Sa čime se kupac susreće kada poželi da nabavi nov računar? Testirali smo 13 kompletnih konfiguracija koje se mogu nabaviti na našem tržištu po ceni ispod 1500 DEM i preporučili najbrži računar, najbolje izbalansiran sistem, najstandardniju konfiguraciju...
nopreview
Zoran Životić, Dejan Ristanović
Prethodne dve godine ostaće zabeležene kao vreme procvata mobilne telefonije u našim krajevima. Napravili smo presek tržišta mobilnih telefona na kraju 1998 i testirali dvadesetak telefona, među kojima je i novi hit, Nokia 8810. Za one koji imaju problema sa prijemom, isprobali smo repetitore koji se lako ugrađuju u firmu, stan ili automobil.
nopreview
SCSI zvezde
Aleksandar Šušnjar
Iz godine u godinu pitanje IDE ili SCSI ne gubi na aktuelnosti, a novi modeli stalno donose nove dileme. Zato smo testirali nove SCSI diskove i uporedili ih sa IDE konkurentima.
nopreview
DVD za groš
Voja Gašić
Izbor DVD plejera na našem tržištu je sve bolji, a stigao je i prvi DVD "petobrzinac" firme Creative... izgleda da je vreme da kažete zbogom CD-ROM čitaču i pređete na sledeću generaciju opreme.
nopreview
Overclocking optičkog vlakna
Aleksandar Marinović
Tek smo na početku eksploatacije optičkih vlakana: ima mnogo mesta za primene, ali i poboljšanja. Koliko podataka zapravo može da prođe po jednoj niti?
nopreview
Mobilnost pre svega
Kristijan Lazić
Nastavljajući priču o palmtop računarima, predstavljamo četiri zanimljiva modela: Philips Velo 500, Ericsson MC-16, Hewlett-Packard 620LX i Sharp HC-4500 Color.
nopreview
Tri mala lasera
Milan Četić
Štampači su sve moćniji i sve pristupačniji korisniku. Dobar dokaz su Brother HL-1040, Samsung ML-6000 i NEC SuperScript 870.
nopreview
Canon multipraktici
Milan Četić
Multifunkcionalne mašine, koje sadrže štampač, skener i faks, sve su popularnije kod SOHO korisnika. Isprobali smo Canon MultiPASS C20 i L90.
nopreview
Zaštiti me
Milan Bašić
Koliko vam se puta dogodilo da, zbog nestanka struje ili lošeg napona, izgubite podatke koje ste satima obrađivali? Rešenje su UPS-ovi firme American Power Conversion.
nopreview
Memorija i RamBus
Miljan Jovanović
Memorija nije samo pojeftinila, već je i ubrzana. Najnoviji hit se zove RamBus.
nopreview
Dejan Veselinović
Bitka je završena - Dolby Digital je standard, a MPEG zvuk je sveden na moguću, ali ne i nužnu opciju.
nopreview
Nova godina na vratima
Emin Smajić, Voja Gašić
Decembar je mesec darivanja: stižu nove igre, softverski paketi, zanimljivi hardverski dodatci...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Genius Kids Ball, Hewlett-Packard-ovi kolor laserski štampači, IBM Deskstar 14GXP, MicroATX ploče, Schoeller papiri i Western Digital AC313000 diskovi.
nopreview
DirectLink nagrađuje
Izvučena su imena čitalaca koji su dobili nagrade firme DirectLink. Prva nagrada je otišla u Veternik, Ferencu Kolaru, drugu je dobio Miloš Kosanović iz Niša a treću Vladimir Bulatović iz Petrovaradina.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter