GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #39 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #39 (14) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #39 (Oktobar 1998)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Od 300 do 450 MHz
Majkl Mijatović
Trka prema gigahercu se nastavlja: Intel je promovisao Pentium II koji radi na 450 MHz, kao i 300 MHz Pentium II za prenosive računare. Testirali smo Dell-ove najnovije modele.
nopreview
Dejan Ristanović
Simbioza mobilnog telefona i računara je sve efikasnija: umesto kablova, novi Ericsson SH888 se oslanja na infracrveni port, a Ericsson GC 25 ide i korak dalje, integrišući mobilni telefon u računar...
nopreview
Slatke muke po Intel-u
Aleksandar Veljković
Intel je konačno zaokružio paletu procesora za sve namene i profile korisnika. Konkurencija za sada nema ubedljiv odgovor na Celeron 300A, koji poredimo sa konkurentima.
nopreview
A sada, malo matematike
Bojan Tepavčević
Šta novi Celeron i Socket 7 procesori donose na polju intenzivne numerike? Testirali smo kompletnu gamu Intel-ovih, AMD-ovih i Cyrix-ovih procesora.
nopreview
ISDN... priča se nastavlja
Danko Jevtović
Da li je došlo vreme za ISDN? Sudeći po ponudi ISDN opreme na našem tržištu, interesovanje je sve veće, a firme se stalno interesuju za terminal adaptere, mrežne završetke, rutere... Ovoga puta na našem stolu se našlo petnaestak novih uređaja.
nopreview
Bežični ISDN
Dejan Ristanović
Ponuda "stonih" ISDN telefona za kancelarije je sasvim solidna, ali ćete kod kuće poželeti i bežični ISDN aparat. Recimo, Siemens Gigaset 2060.
nopreview
Četiri funkcije
Milan Četić
Predstavljanje multifunkionalnih štampača nastavljamo Hewlett-Packard-ovim modelom OfficeJet 635. Njegov glavni adut je brzina.
nopreview
Nešto sasvim drugačije
Milan Četić
Najnoviji, upravo predstavljeni, Hewlett-Packard-ov štampač DeskJet 2000 predstavlja veliki skok u razvoju ink-jet tehnologije, pre svega kada se radi o brzini.
nopreview
PCI zvuk
Voja Gašić
Modem i zvučna kartica su poslednje komponente koje se opiru PCI revoluciji. Diamond SoundImpact i SoundBlaster PCI128 okreću novi list...
nopreview
Na velikom platnu
Branko Nikitović
I pored visoke cene, multimedijalni projektori su neophodni prezentacioni uređaji. Testirali smo Philips i 3M modele.
nopreview
CRT, LCD, FED... monitori
Nikola Stanić
FED (Field Emision Display) je jedna od tehnologija koju će koristiti monitori budućnosti...
nopreview
Windows i monitori
Edvard Filipović
Ako aplikacija koju intenzivno koristite ima mnogo prozora ili paleta, onda je rad na više ekrana gotovo nužnost. Šta vam je od hardvera potrebno?
nopreview
Nenad Vereš
Prelazimo na praktična pitanja overclocking-a, podizanja procesora na frekvencije više od deklarisane. Novi hit je softversko hlađenje procesora...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
CanonScan 2700 slajd skener, 3M dodatna oprema za računar, Pelikan ink-jet papiri, Panasonic SL-VP30 prenosivi CD plejer, miševi sa točkićem, Birch BP-742 bar kod štampač, Soyo 6BE i 6BB ploče, Samsung GNT-5000 i Eastern System zvučnici i APAC Voodoo 2 klon.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter