GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #219 > Tehnovizija
Arhiva tekstova iz sekcije Tehnovizija. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #219 (4) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #219 (Mart 2015)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Drugi svetski rat mozgova
Voja Antonić
Mada govori o događajima starim preko sedam decenija, priča o Enigmi je i danas aktuelna, kao uzbudljiv triler o špijunaži i ratu mozgova tokom II svetskog rata. Kako su se u vreme bez kompjutera štitile tajne poruke i kako su najpametniji ljudi tog vremena uspevali da razbiju naizgled savršeno sigurne šifre, menjajući time i sam tok rata?
preview
Boris Stanojević
Monitori koje danas gledamo su rezultat dugog tehnološkog razvoja. Najveći napredak beleži tehnologija njihovih panela, pa ćemo se ovoga puta baviti njihovim poređenjem - kakav ekran vam je zaista potreban?
nopreview
Hologram u kući
Nadežda Veljković
3D filmovi su u prvi mah bili veliki hit, ali magija se brzo potrošila - sve te slike su nekako i dalje bile previše vezane za ekran. Da li će pravi hologrami koji se kreću u prostoru biti uspešniji... i kada će konačno stići u naše domove?
nopreview
Računari u svemiru
Branislav Mihaljev
Računari su neizostavni deo tehnologije istraživanja svemira. Pomoću njih istraživači otkrivaju tajne univerzuma - počev od toga kako je Zemlja nastala, pa sve do prvog trenutka nastanka svemira. Neka od ovih istraživanja mogu se obaviti na Zemlji, ali većina se odvija u kosmosu. Uvreženo je mišljenje da se najnovija tehnologija koristi upravo u svemirskom programu. Međutim, nije baš uvek takoBIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter