GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #191 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #191 (14) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #191 (Septembar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Treći ultra-talas
Inge Schwabe, Bernd Theiss
Dok smo se borili sa vrućinama i talasima, ultrabook računari su stigli do treće generacije, koja obećava mnogo. Isprobali smo četiri modela firmi Acer, Asus, Lenovo i Sony.
nopreview
Blu-ray i surf iz fotelje
Sven Heinzer, Branislav Bubanja
Klasično gledanje televizije je prošlost - danas se gleda "pametno", čak i bez smart televizora. Upoznajmo pet Blu-ray plejere iz nove, pametne generacije.
nopreview
Uspeh bez tajni
Voja Gašić
Od Samsung-a uvek očekujemo vrhunske proizvode, a polako se privikavamo i na činjenica da Samsung od svakog novog proizvoda napravi svetski događaj. Galaxy S III je to potvrdio, a mi smo ga sa zadovoljstvom testirali.
nopreview
Bolji panel i TV tjuner
Bojan Stanojević
Monitori u prodavnicama su slični, i izgledom i u performansama: bitna razlika je u dijagonali i rezoluciji. Isprobali smo dva LG-jeva modela koji se izdvajaju iz mase - IPS224V može da se pohvali IPS panelom, dok LG M2352D ima i TV tjuner.
preview
Inge Schwabe
Na prvi pogled samo je tanji, ali na drugi pogled vidi se da je ekran oštriji. MacBook Pro s Retina ekranom predstavlja veliki korak napred, ali i neočekivano približavanje modelu Air. Da vidimo kako radi...
preview
Novak Jovanović
Novi OKI-jev multifunkcionalac MB4512dn iznenađuje mogućnostima i agilnošću. Pritom ne košta mnogo, a krije i neka dodatna iznenađenja...
nopreview
Prestigio Ion nettop
Branislav Bubanja
Prestigio je napravio kompaktan računar koji možete da sakrijete i iza monitora. Da vidimo da li je zgodniji za posao ili za multimediju...
nopreview
Strujni adapteri za svaku priliku
Novak Jovanović
Lvsun-ovi univerzalni strujni adapteri sa lakoćom će ispuniti sve vaše potrebe za napajanjem prenosivih ljubimaca. Samo izaberite pravi...
preview
Mladen Mijatović
Mobotix S14D je jedinstvena kamera sa dva "oka" opremljena hemisfernim objektivima - svako od njih može da sagleda situaciju iz sopstvene perspektive, u punom prostornom uglu.
nopreview
Svestrani DVB-T2 tjuner
Bojan Stanojević
Želite da gledate digitalni zemaljski TV program, ali vaš televizor ne podržava standard DVB-T2? Rešenje je eksterni tjuner, na primer, Vivax DVB-T2 120.
nopreview
CM Storm SF-19 Strike Force
Stevan Mladenović
Ako vam se laptop pregreva, oluja će ga sigurno rashladiti. Storm SF-19 ima dva ventilatora i podržava modele do 19"...
nopreview
Aivia za igrače
Novak Jovanović
Gigabyte ne spava na lovorikama: linija igračkih periferija Aivia upravo je postala bogatija za nekoliko pametno dizajniranih uređaja. Isprobali smo Osmium tastaturu za igrače i Krypton miša sa izmenjivom šasijom, a u paketu se našla i Krypton Mat podloga.
nopreview
Garmin trojac
Andrija Ćeranić
Tri nova modela iz neprevaziđene serije eTrex i dalje su jeftini, ali su se mogućnostima približili skupljim GPS uređajima. Šta mogu Etrex 10, 20 i 30?
preview
Nenad Veljković
Dugo se čekalo da i poslednji veliki igrač ponudi aparat bez ogledala i sa izmenjivom optikom. Canon je spakovao 18 Mp CMOS APS-C senzor i 14-bitni Digic 5 procesor slike u magnezijumsko telo mase 300 grama. Upoznajmo EOS M, kompaktnu verzija DSLR modela EOS 650D.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter