GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #187 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #187 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #187 (April 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Metro u pripremi
Voja Gašić
Kraj februara doneo je novo probno izdanje Windows-a 8. Ova verzija namenjena je svim korisnicima, pa u skladu s tim nosi naziv Consumer Preview. Novosti će neke obradovati, a neke iznervirati. Kao i obično, ravnodušnih će biti veoma malo...
nopreview
Prozori i mape
Stevan Josimović
Da li ste nekad poželeli da obeležite mesto u parku, šumi, na ulici ili svom dvorištu i da ga povežete s nekim merenjem? Za to je bio potreban GIS paket, ali ste odustali zbog njegove cene i zbog toga što vašem računaru manjkaju gigaherci i gigabajti. Možda ste odustali prerano, pre nego što ste pogledali MapWindow.
nopreview
Microsoft SQL na razne načine
Bojan Dulejan
Microsoft-ova najmoćnija baza podataka, SQL Server, ovih dana je stigla u verziji 2012. Ili je bolje reći verzijama 2012 - brojne edicije ovog paketa prilagođene su raznim potrebama, ali i džepovima: od besplatnih alata do izdanja za farme servera.
nopreview
Corel VideoStudio Pro X5
Nenad Veljković
Brzi video-editor koji kombinuje kreativnu obradu i profesionalne efekte, snimanje screen tutorijala i omogućava zaokružen rad sa DVD medijima, pravi je alat za video-amatere. Podrška za HTML5 kod pripreme videa za Web obradovaće i armiju vlasnika mobilnih telefona.
preview
Vladimir Pisodorov
Među brojnim muzičkim i video plejerima, Miro se izdvaja interfejsom, dodatnim opcijama i vezom sa on-line servisima. Adut je i cena - Miro 4.0.6 je besplatan!
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
VLC Media Player, Foxit PhantomPDF, Ultimate Boot CD i Norton 360 v6.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter