GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #17 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #17 (12) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #17 (Oktobar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
NT u centru mreže
Vlada Ćalić
NT Server 4.0 donosi Windows 95 korisnički interfejs, lakšu administraciju i mnoge novitete u oblasti umrežavanja i komunikacija... dovoljno da nas Vlada Ćalić zainteresuje.
nopreview
LightWave 3D
Stevan Josimović
Stevan Josimović predstavlja predstavnika program koji je za kratko vreme postao jedna od referenci za kompjutersku animaciju i vizuelizaciju.
nopreview
Java, razvojni alati
Aleksandar Petrović, Milan Maksimović
Ima li pogodnih okruženja za razvoj Java programa? Aleksandar Petrović i Milan Maksimović izabrali su četiri programa koji olakšavaju pravljenje apleta.
nopreview
Iz ptičije perspektive
Vladimir Klisić
Internet je ogroman pa je često veoma teško naći ono što želite. Za Vladu Klisića to nije problem, jer koristiti softver uz koji potrebne informacije nalazite brže i jednostavnije.
nopreview
Sve za Internet
Zoran Životić
Zoran Životić se plaši da više ništa nije bezbedno od Interneta. Na sreću, Microsoft Visual C/C++ 4.2 je i dalje pouzdan i konforan alat za razvoj aplikacija uz dodatke od kojih se neki i ne tiču Interneta.
nopreview
VisualAge C++
Vladimir Ilić
VisualAge C++ stigao je i na Windows platformu... Vladimir Ilić primećuje da sada programeri mogu da koriste isti kod, skoro bez izmena na AIX, OS/400, MVS, OS/2, Sun Solaris i Windows operativnim sistemima.
nopreview
Clipper arsenal
Nenad Batoćanin
Od samog nastanka SIx drajver i Blinker bili su među najpopularnijim dodacima za Clipper, a nedavno su se pojavile njihove unapređene verzije o kojima piše Nenad Batoćanin
nopreview
Oracle i skladišta podataka
Bojan Zanoškar
Najinteresantniji pogled na ovo tržište baza podataka prepuno firmi, proizvoda, zvučnih reči i teorija sigurno je iz ugla Oracle-a, o kome piše Bojan Zanoškar
nopreview
Sve na jednom mestu
Zoran Životić
Iako se za Internet može nabaviti mnogo, čak i besplatnih, programa Chameleon nudi sve što vam treba na jednom mestu.
nopreview
Računar za dve smene
Miljan Jovanović
Personalni računar koji koristi više ljudi predstavljao je večni problem i izvor nesuglasica. Miljan Jovanović kaže da rešenje postoji, uvođenjem korisničkih profila u Windows-u 95.
nopreview
Koliko smo sigurni?
Mario Vodopivec
Od mnogih neupućenih možete čuti da ne postoji apsolutno siguran način kriptovanja podataka. Tako je mislio i Mario Vodopivec dok se nije pojavio PGP...
nopreview
Interaktivno otkrivanje sveta
Aleksandar Veljković
Discovery Channel sigurno ste gledali na televiziji, a Aleksandar Veljković našao je da su izdali i dvadesetak multimedijalnih CD ROM-ova iz sveta prirode...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter