GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #17 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #17 (10) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #17 (Oktobar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Četvorostruki PRO
Majkl Mijatović
Majkl Mijatović ističe važnu osobinu Pentium Pro procesora koja se do skora retko pominjala: mogućnost rada u klasterima, odnosno višeprocesorskim računarima.
nopreview
U znaku lava
Dragan Sretenović
Na Elektrotehnički fakultet u Beogradu stigla je izvanredna grafička radna stanica. Evo prvih utisaka iz pera njenog administratora, Dragana Sretenovića.
nopreview
Računari sa imenom
Voja Gašić
Voja Gašić proverio je šta evropski i američki proizvođači u ovom trenutku mogu da ponude domaćim kupcima preko svojih zastupnika?
nopreview
Xerox na sceni
Dejan Veselinović
Nemamo baš čest običaj da pozdravimo jedno veliko ime na našem tržištu. A kada je to ime Xerox, onda će ga sigurno primetiti Dejan Veselinović
nopreview
Diskovi sledeće generacije
Bojan Petrović
Ovo je pravi trenutak da se upoznamo sa novim tehnologijama izrade diskova, ali i da pojasnimo šta je danas za Bojana Petrovića - dobar hard disk.
nopreview
Memorija presuđuje!
Voja Gašić
Pojava novih grafičkih čipova uvek je zgodan povod da Voja Gašić suoči stare i nove koncepcije proizvođača i potrebe korisnika...
nopreview
Sa VGA na TV
Aleksandar Šušnjar
Aleksandar Šušnjar seća se vremena kada smo računare povezivali direktno na televizore. Kako danas možemo videti računarsku sliku na TV-u.
nopreview
Nova iskušenja
Bojan Petrović
Bojan Petrović razjašnjava kakvi su novi tipovi memorija i novi setovi čipova koji su se pojavili na tržištu i koji donose novu klasu mogućnosti za kupce.
nopreview
Hi-Fi računar
Dejan Veselinović
Razmotrili smo slušalice i računarske zvučne kutije, a za kraj Dejan Veselinović preduzima konačni korak - povezivanje računara sa Hi-Fi sistemom.
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Kako slušati radio sa zvučne kartice, audio sa Mreže uz pomoć brzog modema, skenirati uvek problematične slajdove, ubrzati ZIP drajv...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter