GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #155 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #155 (11) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #155 (Maj 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Drugi svetski rat browser-a
Bojan Stojanović
Nakon višegodišnjeg zatišja, u areni Web browser-a nastupile su turbulencije i promenio se odnos snaga. Uporedili smo programe Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera i Safari...
nopreview
Slojeviti 3D
Stevan Josimović
3D Coat je novi adut na tržištu 3D alata - to je mešavina programa Luxology modo i Zbrush, ali u obliku punog 3D modelara.
preview
Đorđe Grujić
VICO Office je paket za virtuelno planiranje, organizaciju i praćenje izvođenja, sada kompatibilan sa svim vodećim BIM aplikacijama. Kako uz njegovu pomoć smanjiti troškove?
nopreview
Bazni logor vašeg GPS-a
Aleksandar Veljković
Garmin pojačava softver namenjen outdoor uređajima - Base Camp zamenjuje Mapsource i proširuje mogućnosti pripreme, obrade i skladištenja GPS podataka.
preview
Kristijan Lazić
ESET Smart Security može se opisati i kao NOD32 antivirus + firewall, ali iza ovog jednostavnog opisa krije se jedan od najcenjenijih sistema zaštite na današnjem tržištu.
nopreview
Prozor u svet video nadzora
Mladen Mijatović
Mobotix kamere za IP video nadzor su efikasne i lake za upotrebu, ali šta ako ih imate deset ili čak trideset? Da se ne biste izgubili u tom moru video-strimova, isprobajte softver po imenu MxControlCenter.
preview
Dragan Grbić
Nove Web aplikacije unose sveže ideje u pojam online obrada dokumenata. Izbrobali smo Live Presentations, koji odbija da ga nazovemo online PowerPoint-om...
nopreview
Digitalno slikarstvo
Bojan Stojanović
Obrada rasterskih fotografija može da bude kreativan posao, ali šta tek reći o digitalnom slikarstvu? Umesto nogara, platna i palete koristi se računar... i program Corel Painter, naslednik slavnog Fractal Design Painter-a.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Snagit, ScreenshotCaptor, Malwarebytes Anti-Malware, BitDefender i GPU-Z.
nopreview
Podrška naša nasušna
Voja Gašić
U ICT-u je sve u redu kad je sve u redu. Međutim, šta raditi kad stvari krenu naopačke? Za rešavanje IT problema praktično postoje samo dva dobra rešenja: da sve naučite da rešavate sami ili da imate pouzdanog partnera...
nopreview
Permanentno Cisco školstvo
Marko Herman
Brz razvoj telekomunikacija, sve zahtevnija IT okruženja i sve više stručnjaka... Jedini način da se izdvojite jeste da stalno napredujete. Zato je Cisco osmislio razne nivoe sertifikata...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter