GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #15 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #15 (12) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #15 (Jul/Avgust 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Web centrični Office
Sava Zdravković
Office 97 će nas, po rečima Bila Gejtsa, pomeriti od "dokument centričnog" na "Web fokusirano" razmišljanje. Kako sve to izgleda u beta fazi proverio je dr Sava Zdravković.
nopreview
WordPerfect sa Corel znakom
Dejan Ristanović
Corel je stavio svoj znak na aplikaciju koja je nekada dominirala tržištem. Dejan Ristanović je isprobao novi WordPerfect, pitajući se ima li on šanse da povrati deo stare slave.
nopreview
Od ideje do snimka
Stevan Josimović
Imagine, kaže Stevan Josimović, ima najdužu istoriju među rendering programima koji i danas postoje na tržištu. Vredi li ga probati?
nopreview
Internet brojke i slova
Berislav Todorović
Kupili ste opremu, dobili linije, našli provajdera, instalirali softver... Berislav Todorović otkriva šta vam je još potrebno da uplovite na Internet.
nopreview
Dinar po dinar...
Ana Mijušković
Kod nas se retko govori o programima koji olakšavaju upravljanje novcem. Ana Mijušković kaže da je Microsoft Money toliko fleksibilan da je i u našim uslovima veoma koristan.
nopreview
Puni brzi pogled
Jovan Bulajić
Quick View, koji je Microsoft licencirao je korisna alatka za pregled datoteka raznih formata. Jovan Bulajić je testirao komercijalnu verzija ovog programa, Quick View Plus.
nopreview
Unapred ili unazad
Bojan Petrović
Prošlo je mnogo vremena od prethodne verzije Borland C++ paketa, pa je Bojan Petrović sa zanimanjem dočekao novu. Da li će Borland i ovoga puta krenuti napred, ili se negde usput sapleo?
nopreview
Sve je pod kontrolom
Vladimir Klisić
Programi su postali lepši, nešto sporiji i... jednako podložni greškama! Zato vam je, po mišljenju Vlade Klisića, potreban dobar debager.
nopreview
Kolekcija proleće/leto
Dejan Ristanović
O tome kako Internet menja i programerske alatke i kako izgleda aprilski Microsoft Developer Network piše Dejan Ristanović.
nopreview
Optimizovani registar
Slobodan Lazić
Od pojave Windows 95 dosta se pisalo o Registry bazi podataka, ali je taj segment za mnoge i dalje bauk... za Slobodana Lazića to je način da prilagodite Windows svojim potrebama.
nopreview
pc015fs.zip
(0.00 KB)
Let na naš način
Žarko Gojković
Zahvaljujući paketu Flight Shop i Airport-u, FS svet sada poznaje i jugoslovensku trobojku... Žarko Gojković piše o simuliranom letu nad našim prostorima i u našem avionu.
nopreview
CD sportovi
Aleksandar Veljković
Leto '96 krcato je sportskim događajima - pravo olimpijsko leto! Da li svetska multimedijalna tržnica i domaći CD klubovi dostojno prate aktuelna zbivanja piše Aleksandar Veljković.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter