GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #132 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #132 (11) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #132 (April 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Dejan Ristanović
Hit našeg aprilskog DVD-a je puna verzija paketa Microsoft Office Professional 2007 koju možete koristiti 60 dana, a posle toga istu instalaciju pretvoriti u trajnu. Kako najefikasnije iskoristiti ovu priliku?
nopreview
Veliki mag komunikacije
Dragan Grbić
Već deset godina pratimo rast Outlook-a, komponente Office-a koju mnogi smatraju "samo" e-mail klijentom, zanemarujući tako njegove moćne alatke za upravljanje informacijama. Na putu do verzije 2007, Outlook je napredovao od sumnjivog hibrida do snažnog resursa za organizovanje rada...
preview
Mladen Mijatović
Nakon niza zanimljivih CAD/CAM/CAE programa, predstavljamo i jedno zaokruženo rešenje - Solid Edge NX pokriva čitav proces nastanka proizvoda i namenjen je profesionalcima.
nopreview
Modeli sa parametrima
Goran Kujundžić
Godine 1985. Samuel Petrovich Geisberg je osnovao kompaniju PTC a zatim tržištu ponudio Pro/ENGINEER, prvi program koji je konstruktorima omogućio parametarsko modelovanje. Sada je razvoj stigao do verzije Wildfire 3.0.
nopreview
Mali besplatni rezač
Filip Majkić
Tražili ste jednostavno, upotrebljivo i besplatno rešenje za snimanje CD i DVD diskova? Možda je ImgBurn program za vas...
nopreview
Dva sveta, jedan u drugom
Novica Milić
Kako da živite u oba sveta, to jest da istovremeno pokrenete Linux i Microsoft Windows? Qemu dodatak, kao opšte rešenje za sve distribucije Linux-a, nudi praktičan odgovor...
nopreview
Sledeći Mac OS
Delimir Tasić
Apple ne može da ostane bez odgovora na Vista euforiju, pa nas uskoro očekuje nova verzija Mac OS X. Šta će vlasnicima Mekintoša doneti verzija 10.5 zvana Leopard?
nopreview
Microsoft i fotografije
Goran Stefanov
Microsoft je novim potezom započeo pohod na tržište grafičkih kodeka gde gospodari JPEG standard. Da li je poboljšanje osnovnog koncepta dovoljno za uspeh ili će tržište podići zid inercije?
nopreview
Zatišje pred šestu buru
Marko Savković
Windows Mobile 6 donosi značajne izmene, ali su neki nedostaci i dalje prisutni. Biće još posla za autore korisnih programa koji se izvršavaju na mobilnim telefonima i PDA uređajima...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Capture&Send, do-Organizer, Giant Disc Cleaner, HTML To Image i Stickies.
nopreview
Marko Herman
Izdanja za decu predškolskog uzrasta su retka, ali se ponuda ipak polako širi. Ovom prilikom predstavljamo nešto sasvim novo: igre za decu od dve godine. PcM Centar je ponudio Toy Box i u okviru njega tri izdanja: Winter, Wood i Little Musician.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter