GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #125 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #125 (13) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #125 (Septembar 2006)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vrlina udobnosti
Dragan Grbić
Nakon testiranja dva nova programa sistema Microsoft Office 2007 Beta 2, ostali smo u dilemi koja je dobit od njihove upotrebe bolja - produktivnost ili udobnost. Šta donose novi Groove i obnovljeni OneNote?
nopreview
Deda Vista
Voja Gašić
Koliko je tržišnih pomeranja nastalo zbog kašnjenja izlaska Microsoft Windows Vista operativnog sistema? Izgleda mnogo, ali se mnogo truda ulaže i u ublažavanje posledica...
preview
Stevan Josimović
U univerzumu 3D programa rođena je nova zvezda koja formacijski pripada sazvežđu Luxology, a kataloška oznaka joj je modo 202. Zvezda privlači pažnju kako 3D ratnika vikendaša, tako i okorelih profesionalaca, a njena "gravitacija" uticaće i na okolna sazvežđa.
nopreview
Microsoft Autoroute 2006
Branislav Mihaljev
Microsoft Autoroute je namenjen planiranju putovanja po Evropi, ili barem delovima Evrope. Nakon verzije 2002, kada je "nestala" putna mreža dela Srednje i Istočne Evrope, nova verzija donosi manja unapređenja - obrađena je Atina i dva važnija puta u istočnoj Grčkoj.
nopreview
Tabelarni InDesign
Bojan Stojanović
Za intenzivan rad sa tabelama nije dovoljna osnovna podrška u InDesign-u CS2. Dva moćna dodatna programa, SmartStyles i Table Styles and Cell Styles pružaju neophodnu automatiku i višestruko ubrzavaju oblikovanje tabela.
nopreview
Montaža kućnih video snimaka
Zvezdan Dimitrijević
Došli ste sa letovanja sa gomilom DV kaseta na kojima su snimci napravljeni vašom novom kamerom? Sve to treba prebaciti na računar, montirati i snimiti na DVD-ove kao osnovu kućnog bioskopa. Srećom, za sve te operacije nije neophodan preskupi softver...
preview
Slađana Radivojević
Usled raznolikosti zadataka koje poslovni korisnici obavljaju, stvaranje i održavanje arhive podataka može biti veoma kompleksno. Pogledajmo šta na tom polju nude naše programerske snage.
nopreview
Virtuelni karantin
Kristijan Lazić
U danima kada je i ekspertima teško da se izbore sa svim tehnikama koje moderni digitalni uljezi koriste da bi zarazili sistem, jedan stari-novi koncept stiče popularnost. Ideja je naoko jednostavna - sve sumnjive akcije izvršavati u virtuelnom karantinu!
nopreview
Softver koji vredi više
Vladimir Cerić
Stručnjaci kompanije Saga su na primeru Rafinerije nafte Pančevo demonstrirali kako se iz postojećih IT resurs a i uz minimalno ulaganje može ostvariti vredan efekat.
nopreview
Džepni PC u kancelariji
Marko Savković
Završavajući pregled najboljeg softvera za PocketPC računare, ovoga puta smo se usresredili na programe koje možete poslovno primeniti, u saradnji sa "velikim" PC-jem ili bez njega...
nopreview
Zamke RAW konverzije
Dragan Grbić
Obrađujemo poslednje dve grupe parametara pri konverziji RAW fotografije. Neki kažu da je to bolje učiniti kasnije, ali nije baš uvek tako...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Actual Windows Manager, Desktop Tray Clock, Free Registry Cleaner, KGB Archiver, StickyNote i Windows Defender.
nopreview
Moj prvi računar 1 i 2
Branislav Bubanja
Multisoft je nedavno, u okviru svoje edicije "Vesela nauka", predstavio dva diska koji se bave računarima. "Moj prvi računar" je dvodelni multimedijalni udžbenik koji korisnike uvodi u tajne računara.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter