GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #123 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #123 (11) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #123 (Jun 2006)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Adobe na Audiciji
Branislav Jugović
Adobe je još jednom došao na audiciju, ovoga puta sa verzijom 2.0 poznatog programa za obradu zvuka, "uparenog" sa paketima Premiere Pro i Encore. Pogledajte kako se pokazao.
nopreview
SoftMaker Office
Branislav Mihaljev
Na tržištu programa za kancelarije vlada veća konkurencija nego što pretpostavljamo. Dobro su nam poznati Microsoft Office, WordPerfect Office i OpenOffice.org, ali postoje i drugi programi koji za skromnu cenu pružaju solidne mogućnosti. Jedan od takvih je nemački SoftMaker Office.
nopreview
PC džepne nagrade
Marko Savković
Došlo je vreme za presek stanja na tržištu softvera za PocketPC uređaje. Ovog i sledećeg meseca ukazaćemo na programe koji zaslužuju preporuke i koje treba instalirati na svaki novi PocketPC koji će biti primenjivan u konkretnoj oblasti.
nopreview
MDaemon devetka
Kristijan Lazić
Nova verzija poznatog e-mail servera stiže nešto više od godinu dana nakon prethodne velike revizije. Razlozi su veoma jaki - MDaemon 9.0 donosi najnovija oružja u borbi protiv spam-a!
preview
Milan Kosanović
Uključivanje udaljenog računara u lokalnu mrežu preko Interneta ipak može da se obavi i za nekoliko minuta, a da pritom nemate pojma šta su ruter, tuneliranje, NAT, VPN...
preview
Voja Gašić
Da biste opravdali tezu, upotrebite argumente koje opravdava sama teza. Poslednjeg meseca se govorilo samo o tome koji je hardver potreban za Vistu - i kom hardveru je potrebna Vista...
nopreview
Vista i bezbednost
Branislav Kolar
Vista obiluje novinama u odnosu na XP u svim bitnim sferama funkcionisana. Posebnu pažnju zavređuju nove ideje primenjene u segmentu bezbednosti...
nopreview
Jednostavno, MEPIS
Novica Milić
Sve popularniji među korisnicima Linux-a, MEPIS pleni uravnoteženim, odmerenim pristupom i izborom aplikacija za najrazličitije potrebe.
preview
Stevan Josimović
U eri "globalnog sela" ponovo se javlja, ovog puta u sferi digitalne umetnosti, ideja svetskog esnafa podržanog snagom svetske informatičke mreže. Ime esnafa je Pixel Corps...
nopreview
DVD-Audio softver
Zvezdan Dimitrijević
Nakon uporednog testa programa za DVD-Video authoring iz PC #115, na red su došli i programi namenjeni pripremi DVD-Audio diskova - ne postoji program koji bi obezbedio obe primene.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
CurrPorts, Foobar 2000, G-Force, Google SketchUp, Spyware Blaster i WinAudit.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter