GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #123 > Izlog
Arhiva tekstova iz sekcije Izlog. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #123 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #123 (Jun 2006)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Male tajne dobre fotografije
Aleksandar Veljković
Savremerni fotoaparat obezbeđuje svakom korisniku da napravi najbolju moguću sliku. Ipak, najbolje slike nekih korisnika mnogo su bolje od najboljih slika drugih. Malo znanja o fotografskim tehnikama pomoći će vam da pređete u višu kategoriju...
preview
Milan Četić, Aleksandar Veljković
Digitalni fotoaparati su došli i ostali. Preuzeli su primat u celom svetu, a konkurencija je stvorila neke čudne odnose, ali i uslovila podelu aparata na kategorije. Detaljno smo analizirali ponudu fotoaparata na našem tržištu - šta da ovog leta ponesete na more?
nopreview
Memorijske kartice i čitači
Nenad Veljković
U bezmalo svaki digitalni fotoaparat ugrađuje se memorijska kartica. Različiti fotoaparati zahtevaju kartice raznih tipova, a na vama je da odaberete kapacitet i, eventualno, brzinu pristupa. Srećom, ponuda na tržištu je veoma dobra - treba samo da znate šta vam je potrebno.
nopreview
Ako želite pokretne slike
Nenad Akšić
Proizvođači kamkordera izbacuju nove serije na tržište jednom godišnje, najčešće u periodu februar - mart. Tako su se pred nama našle nove generacije digitalnih kamera za ovo leto, a prilika za kuovinu nikada nije bila bolja - ako ste savladali pravljenje fotografija, zašto ne biste u svom digitalnom albumu zabeležili i pokret?
nopreview
Saveti iz foto-radnje
Voja Antonić
Kompromisi su neophodni u svemu, pa i prilikom izbora novog digitalnog fotoaparata. Konkretnu odluku ne možemo da donesemo umesto vas jer samo vi znate šta vam treba, ali možemo bar da vas upoznamo sa karakteristikama koje treba imati na umu prilikom izbora i upotrebe.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter