GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #110 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #110 (13) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #110 (April 2005)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
3ds max, sedmi put
Aleksandar Milošević
Sedmo izdanje 3ds max-a oslanja se na postojeće tehnologije i princip rada, uz brojne dodatke i poboljšanja. Mental Ray 3.3, Character Studio 4 i Normal Bump Mapping su najvažniji dodaci, a primetili smo i novitete u modelovanju, animaciji i renderingu.
nopreview
Digitalni (foto)alhemičar
Bojan Stojanović
Uspešno kombinujući Photoshop Album i Photoshop CS, Adobe je uspeo da napravi elementarne sastojke dobrog alata za rad sa slikama, koji će se dopasti svim profilima korisnika. Tako je nastao Photoshop Elements 3.
nopreview
Iščekivanje sedmice
Bojan Stojanović
Nevoljno probuđen iz zimskog sna, Quark je konačno spreman za akciju. DTP scena će biti poprište ljute bitke, čijem ishodu možemo da se radujemo bez obzira na pobednika. Šta se zna o Quark-u 7?
nopreview
Alias-ov novi adut
Stevan Josimović
Bilo je jasno da Alias neće sedeti skrštenih ruku kada je discreet uključio Character Studio u 3ds max 7. Vlasnik 3D paketa Maya ubrzo kupuje firmu Kaydara i time stiče njihov MotionBuilder...
preview
Dragan Grbić
Kada gradite centralnu tačku informacionog sistema, ciljate na tehnologiju koja odgovara prirodnim tokovima informacija. Ako je to aktivna komunikacija zasnovana na dokumentima, mogući izbor je SharePoint Portal Server.
nopreview
Kosmos na ekranu
Peđa Lalević
Kompanija Imaginova nedavno je predstavila dve verzije jedne od najpopularnijih multimedijalnih aplikacija na polju astronomije, Starry Night Pro 5.0 i Starry Night Enthusiast.
nopreview
Norton System Works 2005
Mihailo Đorić
Windows polako ali sigurno preuzima mnoge funkcije za koje je nekad trebalo kupovati posebne programe, pa je tako i uloga poznatog paketa SystemWorks sve manja. Ipak, tu je nova verzija...
nopreview
VMWare 4.5 vs. Virtual PC 2004
Mihailo Đorić
O virtuelnim mašinama pisali smo već nekoliko puta, a sada je došlo vreme za poređenje dva najjača "igrača". Iza jednog stoji duža tradicija, a iza drugog firma Microsoft...
nopreview
Pokretna harmonija
Marko Savković
Pored standardnih sistemskih alatki, tržište džepnih računara obiluje softverom koji opravdava samu nabavku ovakvog uređaja. Pogledajmo koje se sve informacije i mogu uneti u PocketPC i na koji način one olakšavaju svakodnevne aktivnosti.
nopreview
Muzički katalog
Zvezdan Dimitrijević
Pre dva meseca testirali smo alate za katalogizaciju filmskih kolekcija, a ovog puta se bavimo programima koji pomažu prilikom organizacije audio CD-ova, kaseta i LP ploča, kao i kolekcija MP3, OGG i sličnih fajlova.
nopreview
DTP na 1200 tačaka
Bojan Stojanović
Laser i paus su uobičajene alatke za pripremu domaćih publikacija. U štampi se dobija tekst dobrog kvaliteta, ali su fotografije i rasteri nezadovoljavajući. Kako u DTP okruženju izvući maksimum iz laserskog štampača?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Ace Optimizer Utilities, BIOS Agent, Disk Director, Fair Stars Audio Converter, Konfabulator i PDF Creator.
nopreview
Voyage in Japan
Branislav Bubanja
Na CD-u Voyage in Japan autori su pokušali da predstave ovu zemlju iz više različitih aspekata...



BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter